AN UNBIASED VIEW OF VERIFICARE SERIE SASIU

An Unbiased View of verificare serie sasiu

An Unbiased View of verificare serie sasiu

Blog Article

Cel de-al doilea component al seriei de șasiu indică marca automobile a vehiculului pe care tocmai te pregătești să-l cumperi.

Pe lângă că poate fi interesantă, povestea unui vehicul poate ascunde puncte slabe și probleme de siguranță pe care vei vrea să le abordezi.

Caracterul cu numărul eleven indică unitatea de producție în treatment a fost asamblat vehiculul. Fiecare producător are propriul set de coduri de fabrică.

Informațiile sunt furnizate de Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) din datele transmise de producători către NHTSA. Căutarea VIN Decoder este destinată utilizării cu vehicule fabricate din 1981. Dacă vehiculul dvs. a fost fabricat înainte de 1981, VIN va conține cel mai probabil 11 caractere.

În prima etapă – decodificare gratuită, primiți rezultatul verificării disponibilității informațiilor referitoare la o anumită serie de șasiu.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Pe baza informațiilor primite, poți alege să generezi un raport de istoric al vehiculului sau chiar verifica țara de origine a acestuia. După ce ai selectat raportul dorit, îl plătești și în câteva moment vei primi o notificare pe e-mail despre raportul de istoric mașină de ocazie solicitat.

Practic seria de seventeen caractere formată din litere capitale şi cifre spune totul despre o maşină, indiferent de locul în treatment a fost fabricată, utilizată sau țara din care a fost significantă.

Cumpărătorii de mașini rulate au motive bune să fie suspicioși – dovezile concrete îi pot liniști.

Dacă nu găsiți numărul VIN pe vehicul, ar trebui să îl puteți localiza și în cartea mașinii sau pe documentele de asigurare de răspundere civilă.

Primul caracter din WMI ne arata tara in treatment masina a fost fabricata, in cazul nostru este W - treatment corespunde Germaniei. 

Există mai multe informatii situații în treatment veți dori să verificați VIN-ul unui vehicul, deoarece multe registre de date îl folosesc pentru a înregistra detalii despre istoricul vehiculului. Dacă sunteți interesat să cumpărați o mașină uzată, puteți efectua o căutare VIN pentru a obține raportul istoric al vehiculului și pentru a găsi înregistrări ale proprietarilor anteriori, accidente și reparații.

Producătorii de mașini aveau fiecare propria metodă de înregistrare a identității vehiculelor și componentelor acestora, ceea ce era o măsură bună, dar nu suficient de sigură împotriva escrocilor care creau identități și documente Bogus de proprietate ale mașinilor.

Seria de șasiu este principalul ingredient de identificare al unei mașini. Informațiile de mai jos te vor ajuta să o folosești în avantajul tău, fie că ești un vânzător onest, fie un cumpărător atent la detalii. 

Report this page